Deelnemers

Zeeland Electric Boatshow Event Rand boats Proefvaart
Rand boats

Rand boats

Prachtig vormgegeven stoere boten uit Denemarken voor het ultieme dagje uit. Dankzij de elektromotoren voel je je een met de natuur, zonder dat dit ten koste gaat van de vaareigenschappen. Tijdens onze bootshow kunt u de Picnic (18 voet), de Mana (23 voet) en de Play (24 voet) komen bewonderen en er zelfs mee proefvaren.

Candela C7
Candela

Candela

Deze eerste foilende elektrische boot uit Zweden heeft maar liefst een vlieg/vaarbereik van 60km op 1 accu. Kom deze Europese primeur bezichtigen tijdens ons show en laat je verbazen door z’n verschijning.

Zeeland Electric Boatshow Event Radinn Demo
Radinn

Radinn

Van Radinn uit Zweden hebben we verschillende elektrische surfboards voorradig. Altijd al eens willen surfen op deze boards? Denk er wel aan je surfpak mee te nemen.

Zeeland Electric Boatshow Event Fliteboard Demo
Flite boards

Fliteboard

Van de foilende surfboards van Fliteboard hebben we een aantal modellen in de showroom en tijdens de bootshow natuurlijk ook in het water. Neem je surfpak mee en schrijf je in voor een proefles met deze vliegende planken.

Zeeland Electric Boatshow Event Duurzame Sloepen

Duurzame sloepen

Dit zijn de eerste boten die uit de 3D printer komen rollen. Volledig gemaakt van gerecycleerd materiaal. En voorzien van een inboard Propel elektrische motor. Het toppunt van duurzaam varen! Tijdens ZEBS liggen er twee boten in het water en kan je meevaren.

Zeeland Electric Boatshow Event Saffier Demo

Saffier Yachts

Deze eersteklas dagzeilers worden in Nederland gebouwd en zijn uitermate geschikt om solo mee te zeilen. Een prachtig design is gecombineerd met sublieme prestaties. Kortom, een juweeltje! Zowel de Saffier SE 27 als de Saffier SE 33 zullen tijdens ZEBS in het water liggen en kan je aan boord kijken en meevaren. Schrijf je hier wel voor in.

Starboard

Starboard

Starboard is de topklasse onder de paddleboards. Maak kennis met verschillende type boards tijdens één van onze clinics tijdens de bootshow. Schrijf je wel in en neem eventueel een surfpak mee.

Highfield ribs

Highfield ribs

De aluminium lichtgewicht tenders en RIB’s van Highfield zijn wereldwijd bekend. Zeer betrouwbaar, duurzaam door het gebruik van aluminium en heel gemakkelijk in gebruik. Tijdens onze bootshow hebben we verschillende modellen voorradig, zowel te water als in de showroom. Een rondje varen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Torqeedo Miami
Torqeedo

Torqeedo

Inmiddels een bekende naam in de wereld van de elektromotoren. Hoge stuwkracht, goede kwaliteit en licht gewicht kenmerken deze motoren. Tijdens de bootshow zullen op verschillende boten Torqeedo motoren bevestigd zitten, zodat u zelf kunt ervaren hoe ideaal elektrisch varen is!

Temo
Temo

Temo

De uitvinding voor kleine rubberboten, kano’s en zelfs catamarans. Met slechts een gewicht van 4,9 kg kan je de Temo gemakkelijk meenemen als je ergens aanlegt met je rubberboot, zodat je motor niet gestolen wordt. In slechts 3 seconden te (de)monteren!

Arpfly
Arpfly

Arpafly

Arpafly gelooft in een duurzame wereld waarin wij onze natuurelementen zo min mogelijk schaden en ze in hun kracht laten. Stap op onze waterfietsen en ervaar een gevoel van vrijheid die u nog nooit heeft ervaren. Wordt één met het water en vindt een unieke manier van ontspanning, door sportief bezig te zijn. Arpafly staat aan het begin van een duurzame en water beminnende wereld, waarin wij allemaal de mooiste kant van dit krachtige natuurelement ervaren. Stap tijdens de bootshow op een Manta 5 of Red Shark en word één met het water en vind een unieke manier van ontspanning, door sportief bezig te zijn. Inschrijven is niet nodig.

Pointer Yachts

Pointer Yachts

Deze hoge kwaliteit zeilboten worden gebouwd in Nederland door Jachtwerf Heeg. De comfortabele en elegante Pointer zeilboten zijn ontworpen voor een groot zeilgebied en voor ultiem zeilplezier met de hele familie. Maak kennis met de kajuitzeilboot de Pointer 25 en onze dagzeiler de Pointer 22 op de ZEBS.

ASTender BEACH 340 in de Showroom
AST - Yachts & Composites

ASTender

Een echte uitvinding mbt tot gewichtsbesparing doordat deze boten gemaakt zijn van carbon. Zout en UV hebben nagenoeg geen invloed op de levensduur van deze boten. Voor deze zomer hebben we er nog 1 op voorraad. Dus kom hem testen en neem meteen mee!

Zeilklipper-Avontuur-Goes

Zeilklipper de Avontuur

Van woensdag 27 april t/m vrijdag 19 april, ligt zeilklipper de Avontuur bij ons afgemeerd. Altijd al eens een kijkje aan boord willen nemen? Grijp dan nu je kans. Ze verkopen ook hun heerlijke likeur en vertellen je graag alles over hun schip en de renovatie.

Micromagic Nederland Goes
MicroMagic Nederland

Micromagic Nederland

Op zaterdag is de micro magic club aanwezig. De hele dag mag je zeilen met deze op afstand bestuurbare boten. Ook plannen ze een wedstrijdje rond de boeien. Spektakel verzekerd!

Zuid-West Modelboten Blankenberge
Zuid-ZuidWest

Zuid Zuidwest Modelboten

Op het terrein zal een zoetwaterbassin geplaatst worden waarin de elektrisch bestuurbare modelboten rondvaren. Ook jij mag (gratis) met deze boten varen!

Padmos Imansson Products elektromotor
Imansson

Imansson Products

Imansson Products is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische voortstuwing binnen de industriële en maritieme sector. Onze motoren bieden een simpele maar krachtige oplossing voor schepen, personenvervoer of andere commerciële schepen.

Dutch Wavemakers
Dutch Wavemakers

Dutch Wavemakers

Dutch Wavemakers brengen jongeren met een passie voor water en energie bij elkaar. Zij dragen bij aan de duurzame verandering op gebied van water en energie. Tijdens ZEBS zullen ze met hun klimaattafels op speels wijze laten zien hoe belangrijk schoon water voor de mens is. Annelous Lammerts is via Dutch Wavemakers ambassadeur van ons evenement. Volg haar op social media.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.