Deelnemers

Candela C-8 TT
Candela

Candela

Deze eerste foilende elektrische boot uit Zweden heeft maar liefst een vlieg/vaarbereik van 60km op 1 accu. Kom deze Europese primeur bezichtigen tijdens ons show en laat je verbazen door z’n verschijning.

ASTender BEACH 340 in de Showroom
AST - Yachts & Composites

ASTender

Een echte uitvinding mbt tot gewichtsbesparing doordat deze boten gemaakt zijn van carbon. Zout en UV hebben nagenoeg geen invloed op de levensduur van deze boten. Voor deze zomer hebben we er nog 1 op voorraad. Dus kom hem testen en neem meteen mee!

Zeeland Electric Boatshow Event Radinn Demo
Radinn

Radinn

Van Radinn uit Zweden hebben we verschillende elektrische surfboards voorradig. Altijd al eens willen surfen op deze boards? Denk er wel aan je surfpak mee te nemen.

Zeeland Electric Boatshow Event Fliteboard Demo
Flite boards

Fliteboard

Van de foilende surfboards van Fliteboard hebben we een aantal modellen in de showroom en tijdens de bootshow natuurlijk ook in het water. Neem je surfpak mee en schrijf je in voor een proefles met deze vliegende planken.

Zeeland Electric Boatshow Event Saffier Demo

Saffier Yachts

Deze eersteklas dagzeilers worden in Nederland gebouwd en zijn uitermate geschikt om solo mee te zeilen. Een prachtig design is gecombineerd met sublieme prestaties. Kortom, een juweeltje! Zowel de Saffier SE 27 als de Saffier SE 33 zullen tijdens ZEBS in het water liggen en kan je aan boord kijken en meevaren. Schrijf je hier wel voor in.

Zeeland Electric Boatshow Event Rand boats Proefvaart
Rand boats

Rand boats

Prachtig vormgegeven stoere boten uit Denemarken voor het ultieme dagje uit. Dankzij de elektromotoren voel je je een met de natuur, zonder dat dit ten koste gaat van de vaareigenschappen. Tijdens onze bootshow kunt u de Picnic (18 voet), de Mana (23 voet) en de Play (24 voet) komen bewonderen en er zelfs mee proefvaren.

Starboard

Starboard

Starboard is de topklasse onder de paddleboards. Maak kennis met verschillende type boards tijdens één van onze clinics tijdens de bootshow. Schrijf je wel in en neem eventueel een surfpak mee.

Green Wave Rib GW6
The Green Wave

Green Wave Ribs

In samenwerking met GALA heeft The Green Wave een RIB ontwikkeld, in Europa gemaakt en volledig elektrisch. Kortom: uitermate duurzaam.

Torqeedo Miami
Torqeedo

Torqeedo

Inmiddels een bekende naam in de wereld van de elektromotoren. Hoge stuwkracht, goede kwaliteit en licht gewicht kenmerken deze motoren. Tijdens de bootshow zullen op verschillende boten Torqeedo motoren bevestigd zitten, zodat u zelf kunt ervaren hoe ideaal elektrisch varen is!

Temo
Temo

Temo

De uitvinding voor kleine rubberboten, kano’s en zelfs catamarans. Met slechts een gewicht van 4,9 kg kan je de Temo gemakkelijk meenemen als je ergens aanlegt met je rubberboot, zodat je motor niet gestolen wordt. In slechts 3 seconden te (de)monteren!

Strana

Strana

In samenwerking met GALA heeft The Green Wave een RIB ontwikkeld, in Europa gemaakt en volledig elektrisch. Kortom: uitermate duurzaam.

Evoy

Evoy

De elektrisch groene revolutie. Evoy streeft ernaar om een ​​onweerstaanbare vaarervaring te bieden door duurzame elektrische bootmotoren te bedenken, waardoor de overgang naar duurzaam varen wordt versneld. Elektrische buitenboord en binnenboord motoren